El lector escriu

Els militars

Qui va anar a fer el servei militar sap que fou una pèrdua de temps, si no és que patís mancances en ser analfabet i/o no haver vist mai el mar; llavors hi havia bastants números per superar les carències. Veure carregar sacs de sorra d’un lloc a l’altre era un clàssic. L’únic que valoro de l’Ansar –via Pujol– és que acabés aquesta rèmora patriotera; ara no ho faria.

No soc l’únic que darrerament ha percebut soroll de sabres. No podem ser tants patint acúfens. El primer soldado español ha estat massa callat, amagat i amb vergonya pel paper galdós (oli, llet i espantaocells) durant la Covid-19. O potser perquè és el generalísimo de los ejércitos? El Preparao en prepara una de grossa? Esperarà l’estiu per seguir amb l’enyorat costum Tradicionalista y de las JONS?

Ara la milícia també es dedica a fer de clavegueram. No només a Twitter, en què rep quasi tothom. A LinkedIn disposo de desenes de captures posant “oficial/soldado” que han vist el perfil i publicacions. Han canviat els sacs per butaquesAh, i no oblidem que els de la màquina d’escriure al cap també són un cos militar, per això tenen l’avantatge de no pagar lloguer a la casa quarter a més dels queviures més barats que ningú. I a sobre es queixen. Tenen més ganes d’“A por ellos”? El gobierno sap quelcom? Ho evitarà si és que sí?

Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia