El lector escriu

Jo sí que conec la Marta

En resposta a la carta de la Sra. Dolors Mascoso, del 24 de juny: Conec la Marta Madrenas des de fa temps en persona, de quan era presidenta dels API de les comarques gironines. Segurament deu viure a prop del meu barri perquè sovint me l’he trobat menjant-se un sushi les nits de postdesconfinament o fent un cafè al bar Apple de Girona algun diumenge al matí quan hi ha els col·leccionistes per la plaça de Catalunya o per les voltes de l’avinguda de Sant Francesc. Ara que no hi ha turistes a Girona, amb els parroquians, tots solem passejar més per la nostra estimada ciutat. És més: el dia de Sant Joan a la tarda, tornant de la platja, la vaig veure fent fúting pel carrer del Carme i no fa ni quatre dies me la vaig trobar, precisament al barri de Sant Narcís, parlant amb un comerciant en el moment que jo estava ensenyant un pis per la zona.

Vull dir, Sra. Dolors, que com que la Marta és una dona molt alta i esvelta, si a sobre la veus amb mascareta, perquè sols l’has vist en foto i no l’has conegut personalment, pot passar desapercebuda... En canvi, en Joaquim Nadal, alcalde durant més de 23 anys a Girona, sempre ha estat rodó i gros, i amb mascareta o sense és més fàcil reconèixer-lo.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia