El lector escriu

Missió possible

En vista de la situació de Nissan a Catalunya, és urgent que el representant Oriol Junqueras encapçali una comissió per desplaçar-se al Japó. És un representant polític escollit pel poble com a diputat a Madrid i eurodiputat a Europa. Pare de família, honrat, honest, estudiós, defensor de la dignitat de la nació catalana, de la pau, la llibertat i la democràcia.

És inconcebible que a l’Espanya, nació de nacions, del segle XXI, hi hagi presos polítics i exiliats per l’organització d’un referèndum demanat pel poble per demanar, a Rajoy, treball polític i diàleg.

Junqueras, que és un gran i noble negociador, està preparat per anar a Yokohama a parlar amb el senyor Makoto Uchida, president de Nissan Motor, que, per cert, és llicenciat en teologia per la Universitat de Doshisha. Una bona manera d’iniciar l’entrevista.

Milers i milers de treballadors de Nissan Catalunya així ho demanen, disposats, com no podria ser d’una altra manera, a engrandir i enfortir la seva gran empresa.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia