El lector escriu

Dretes o esquerres? Catalans!

Al programa Planta baixa de TV3, li pregunten al portaveu de PDeCAT, Eduard Pujol, si és de dretes o d’esquerres. Així, sense alternatives. Aquesta pregunta està bé per als espanyols, però a Catalunya la pregunta és si ens sentim catalans catalans o més espanyols que catalans (o espanyols del tot).

Els primers són els que volen que Catalunya pugui decidir el seu futur. Els segons són els del 155, els que volen la monarquia borbònica, els que volen la judicialització de la política, els que volen que seguim formant part de l’Estat espanyol.

També hi ha els menfotistes, que no són ni carn ni peix.

Perquè, deixant a part els extremistes, en aquests dos grups hi ha gent que se sent de dretes que tenen bona sensibilitat pels temes socials, i gent d’esquerres que són catòlics i ben conservadors.

Especialment els socialistes, cal que tots siguin fidels al centralisme del PSOE? No hi ha catalans d’ideologia socialista que estimen Catalunya? On són els descendents d’en Pallach?

Lleida



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia