El lector escriu

Propietaris perjudicats per l’administrador de finques

Soc propietari d’un apartament del Consul Park de Blanes, i vull manifestar la meva indignació i impotència davant les actuacions del president de la comunitat i l’administrador de la finca, Barcons & Gibert.

He reclamat per tots els mitjans possibles (correus electrònics, trucades telefòniques, etc.) que ens facilitin explicacions i assessorament davant el tancament d’una zona comunitària sense el consentiment dels propietaris i sense que consti en cap estatut, acta o reglament intern de la comunitat.

Ens neguen l’accés a zones comunitàries, ja que no ens donen les claus que de paraula ens diu que sí que podem tenir.

Davant d’aquesta situació, ni el president ni l’administrador no contesten els correus que enviem o contesten amb evasives i deformacions de la realitat.

Permetre, per acció o omissió, la prohibició d’accés a zones comunitàries, i no contestar ni assessorar correctament tots els propietaris em sembla totalment inacceptable, ja que el president i l’administrador de la finca, a més de no complir amb les seves funcions, estan atemptant contra els drets dels propietaris i en alguns casos drets bàsics de ciutadans.

Jo no recomanaria els serveis de l’administrador de finques Barcons & Gibert a Blanes.

Blanes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia