El lector escriu

Gossos i higiene

Penso que un dels problemes sanitaris a les nostres ciutats podrien ser els gossos i els coloms.

Els segons, més difícils de controlar perquè no tenen amo, però els gossos, sí. Aquests, quan els treuen a passejar perquè facin les seves necessitats, tot i l’obligació de recollir les defecacions, malauradament, encara hi ha qui ho ignora, però dur a sobre una ampolleta d’aigua per abocar-la damunt dels pixats, gairebé ningú. Prou que es nota en els llocs on els gossos s’hi abonen.

Per qüestions higièniques, crec que s’hauria d’imposar que els passejants del millor amic de les persones, a més de dur bossetes per recollir els excrements, duguessin, igualment, una ampolla amb aigua per vessar-la allà on aquests animals han deixat anar els orins.

En una situació de crisi sanitària com la que estem patint, cada vegada ens caldrà vetllar més per la salut pública. Crec que aquesta hauria de ser una mesura inexcusable que convé considerar perquè Barcelona és, precisament, una de les ciutats on cada vegada hi ha més gossos.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia