El lector escriu

Accident mortal a l’N-141e

Encara estic consternat per l’accident ocorregut a l’N-141e que va costar la vida a un noi de 19 anys el dijous 23 de juliol.

L’accident, tal com deia el diari, va ocórrer a la recta on hi ha un establiment anomenat Agroform. És molt possible que topessin després de sortir del revolt i enfilar la recta, on es deuria trobar l’altre vehicle en direcció contrària.

Precisament quan s’acaba aquesta recta hi ha un revolt molt perillós, tant en direcció Girona com en direcció Anglès, perquè és molt tancat i no hi ha gens de visibilitat. És un punt altament perillós. Jo mateix vaig tenir un ensurt, anys enrere, quan circulava per aquesta via i anava cap a Anglès. Em va sortir un cotxe d’improvís que anava a molta velocitat i anava en direcció contrària just en el revolt. No va passar res, però a punt vaig estar de topar de front amb el vehicle.

Seria necessari, per evitar més accidents, que aquesta muntanya que sobresurt i que treu la visibilitat es retallés per evitar altres accidents que de ben segur hi haurà sinó s’hi posa remei.

Demano als responsables de Foment o a qui pertoqui que facin el possible per fer que aquest revolt no sigui mai més el motiu d’haver de lamentar més víctimes mortals.

Salt (Girona)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia