El lector escriu

Torra i la reunió de comunitats autònomes

Alguns han criticat que el president Torra no volgués anar a la reunió de comunitats autònomes de San Millán de la Cogolla, ja que la seva absència podria perjudicar els interessos de Catalunya. En teoria aquesta reunió es feia per acordar com es repartiria el nou fons europeu de recuperació. Però en realitat el que es cercava era: ratificar la superioritat del rei sobre totes les autonomies, reafirmar la “unitat” d’Espanya, rebaixar el caràcter autonòmic de les autonomies posant-les totes al mateix sac i proclamar la cogovernança (sic) del fons europeu per les autonomies. De discussió seriosa sobre el fons europeu no hi havia res de res. Sobre aquest punt del president Torra i la reunió de comunitats autònomes, el president Sánchez ha dit que amb aquesta distribució s’intentarà esmenar la desigualtat de les autonomies. Això és un error que es va repetint. Només falta recordar la destinació d’altres fons europeus fent aeroports completament innecessaris o vies de tren totalment infrautilitzades... i el corredor mediterrani per fer.

Ara bé, si realment s’hagués discutit el fons europeu, el president Torra hauria sortit escaldat, perquè (pràcticament o no) totes les altres autonomies li haurien anat en contra. Per això es varen crear aquestes autonomies, que no tenen cap partit autonòmic (important).

Igualada



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia