El lector escriu

A Pilar Parcerisas

Pilar, en primer lloc, et felicito per haver fet aflorar el llibre de poemes Falç i estrelles. Sabíem que darrere les teves crítiques d’art tan afinades hi havia una persona amb un total domini de la paraula; per tant, ara no ens sorprèn que hagis abastat les estrelles.

En segon lloc, l’entrevista que l’Eva Vàzquez t’ha fet a Protagonistes (El Punt Avui, 28/07/2020) ha aconseguit fer-te més pròxima a nosaltres, ja que mai t’has dedicat a fer un discurs llarg i pesat a cap artista per il·lustrar-ne una idea al darrere que no fos la pròpia obra, sens buscar un protagonisme sobrer. Parles de conceptes, de museus i de centres que obvien els artistes locals i que llavors, d’aquests, trien les escorrialles. I que sens canviar cap de les seves estructures ara i després del confinament per tirar endavant, la cosa no xirga, ni xirgarà! Hem sabut, per mitjà d’aquest llibre de poemes, coses inicials més íntimes de la teva persona, i que si no són dites no sabrem valorar com es mereixen. Necessitem persones amb sentit crític com tu, que sàpiguen discernir entre el que s’anomena art i el que és una altra cosa. Potser... potser faràs un llibre en què arribarem a saber el que es va coure en el Conca l’any 2011? Gràcies per existir i fer-nos sentir amb ganes de sacsejar tot el que segueix sent anacronismes.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia