El lector escriu

Cançó de Taverna salvada

Entregats com mai per la crítica situació que vivim i espectaculars com sempre dalt de l’escenari, tant els grups locals com els convidats a la Mostra de Cançó de Taverna de Sant Feliu ens varen brindar un repertori al Guíxols Arena digne de festa major.

La veu ganxona per excel·lència, el cantautor Josep Andújar (Sé), a part de tocar-nos la fibra amb els seus temes més sentits, també va conduir amb èxit l’espectacle, amb presentacions d’allò més documentades. Ens va obsequiar tanmateix amb un esplèndid Pare Joan, acompanyat de les cordes d’en Lorenzo, un altre virtuós i estimat ganxó.

La Colla Jacomet, com no podia ser d’una altra manera, va retre homenatge a la cançó més robusta i tavernera, amb el seu característic to sarcàstic, arrencant rialles a granel.

Son de la Habana, d’altra banda, regalava el seu polifacètic estil musical que tot bé ho engloba, amb sentiments trobats i emocions a flor de pell.

Finalment, Les Anxovetes i els seus Seitons, una revolució artística en aquest format, tot s’ha de dir, ens van entregar la seva peculiar posada en escena, ben cantada i amb carisma interpretada.

El meu immens agraïment a tots ells, i a l’Ajuntament per haver-ho fet possible, amb les mesures sanitàries pertinents.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia