El lector escriu

Incoherència de l’Ajuntament de Calonge

6 d’agost, els banyistes de Sant Antoni hem viscut amb perplexitat la instal·lació d’un parc aquàtic inflable a l’aigua amb permís municipal.

Deixant de banda el desagradable impacte visual i estètic que suposa una instal·lació d’aquest tipus, així com les incomoditats per als banyistes i la més que probable incompatibilitat d’ubicació al costat d’un canal d’entrada i sortida d’embarcacions, vull manifestar els meus seriosos dubtes que aquesta instal·lació compleixi els protocols de prevenció i protecció per evitar els contagis de la Covid.

Al mateix web de l’Ajuntament de Calonge, hi diu textualment amb relació a les platges: “Els jocs col·lectius com ara el futbol, el vòlei i les pales, entre d’altres, no estaran permesos per evitar contactes entre grups de persones i la circulació d’elements de possible contagi...” També diu: “A la platja cal guardar les distàncies mínimes de 2 metres entre usuaris no convivents, tant a la sorra, a l’aigua i als accessos o ús de mobiliari i instal·lacions de serveis.”

Per què l’Ajuntament de Calonge permet un negoci privat incomplint la seva pròpia normativa?

Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia