El lector escriu

Nova atracció turística a Verges, al cor de l’Empordà

Aquest estiu, si esteu ociosos i la por a la Covid-19 us fa recança a l’hora d’anar a un parc d’atraccions, veniu al Camí Vell de Bellcaire de Verges i podreu descarregar l’adrenalina amb una gran muntanya russa. L’atracció consisteix en entrar al camí a una velocitat no més alta de la permesa (50 km/h) i la fondària dels sots i la resta d’obstacles presents al camí us faran accelerar les pulsacions. Si feu la visita en horari nocturn, l’absència total d’il·luminació unida a la presència sovintejada de senglars i visons faran la resta. Si en el camí coincidiu dos cotxes, la reduïda amplada i la presència emocionant d’un rec totalment descobert us garanteixen emocions fortes! Teniu moltes possibilitats d’acabar ben xops de residus fecals.

En aquest camí hi vivim més de deu famílies que ens hem queixat per activa i passiva a l’Ajuntament de Verges sense cap altra resposta que evasives i alguna mentida. Nosaltres continuem canviant els esmorteïdors dels cotxes, reparant punxades i pregant perquè ningú prengui mal.

Tant costa fer un paviment ben anivellat i posar una il·luminació adequada?

Verges (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia