El lector escriu

Ho hem fet

En les condicions més desfavorables possibles, començant per la pandèmia i acabant pel desinterès si no l’oposició més o menys descarada dels “nostres” polítics, les concentracions promogudes per l’independentisme (bé, per l’ANC) es van fer i van ser un èxit.

Ara sortiran els aixafaguitarres de sempre, els que porten anys i panys dient que a les manifestacions de rècord tampoc érem pas tants, i desempolsaran les xifres que sempre han negat, de la Via Catalana, de la V, i totes les altres multitudinàries, per dir que ves què són les 60.000 o 70.000 persones d’enguany comparades amb els milions dels altres anys i que això de l’independentisme va, definitivament, de baixa. Doncs, contra l’opinió de tothom, s’han fet les concentracions. I han estat un èxit malgrat que els pesi, que els pesa, a molts; i sobretot s’ha aconseguit el que es pretenia: demostrar que hi som, i que malgrat tot els independentistes ni afluixem ni afluixarem.

Es va fer tot amb la màxima seguretat possible: aforaments limitats, grans espais oberts, públic estàtic, mascaretes, gel, temperatura i ordre, molt ordre. Tot això va ser possible gràcies a l’esforç organitzatiu, als voluntaris que van treballar incansablement i a l’actitud de la gent, que, com sempre, va ser immillorable.

Gràcies a tots els que hi van participar i endavant, seguim!

Cambrils (Baix Camp)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia