El lector escriu

Autonomia o independència. Triem ara!

Les eleccions al Parlament de Catalunya ja tenen data; el president Torrent ha decidit que seran el 14 de febrer. Una data potser premonitòria? És el dia d’eleccions, de Sant Valentí i el Carnestoltes, que cadascú faci la festa a la seva conveniència, i la pandèmia de la Covid-19 condicionarà molt la campanya electoral.

N’hi ha uns que es defineixen com a constitucionalistes, són els recalcitrants defensors de les essències pàtries espanyoles; altres que naveguen entre dues aigües sense voler definir-se gaire, volen anar surant en les turbulentes aigües de la política. Queden els que es confessen independentistes, però que tenen diferents models de societat en el seu programa i formes de com aconseguir l’objectiu de la independència.

Estem immersos en una profunda crisi sanitària, social, política i econòmica, no ens podem distreure, es tracta de prendre partit entre continuar sent una autonomia escarransida subjecta als interessos espuris del govern de Madrid i als capricis improcedents de la judicatura espanyola, i la independència plena per a Catalunya.

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia