El lector escriu

La FAVT denuncia l’augment de la taxa de la brossa per al 2021

Ahir dijous dia 22, l’equip de govern d’esquerres (ERC-CUP-PSC) va aprovar l’augment d’un 30% de la taxa de la brossa a la ciutat de Tàrrega i als pobles agregats.

En el consell de participació ciutadana del 14 d’octubre passat, l’equip de govern va presentar l’augment del 30%, la FAVT (Federació d’Associacions de Veïns de Tàrrega) va demanar que es fes en diversos anys, i també, per compensar les despeses del servei, que s’utilitzessin els diners no gastats de tots els actes culturals suspesos aquest any a causa de la pandèmia de coronavirus, i va manifestar que no hi estava d’acord ni trobava convenient en temps de pandèmia aquesta pujada tan abusiva.

Els preus són a ciutat:

El 2020 es van pagar 74,77 euros per un pis a la ciutat de Tàrrega.

El 2021 es cobraran 97,20 euros amb l’augment del 30%.

Els preus als pobles:

El 2020 es van pagar 50,38 euros per habitatge als pobles.

El 2021 es pagaran 65,49 euros amb l’augment del 30%.

Des de la FAVT volem denunciar l’abús de l’equip de govern d’esquerres per l’augment d’aquest 30% en temps de crisi i amb aquesta pandèmia davant les queixes d’una part dels veïns de Tàrrega i també de molts veïns que no arriben a final de mes.

Tàrrega (Urgell)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia