El lector escriu

Incongruències

Una incongruència darrere una altra posa en evidència polítics que apliquen errors monumentals davant la crisi sanitària.

Si l’objectiu principal és reduir els contagis d’aquesta pandèmia que ens guanya la partida, però en l’intent desesperat i sovint frustrat s’arrosseguen sectors econòmicament perjudicats, aleshores serveix de poc posar el pedaç, quan la ferida ja s’estén per altres bandes.

És absurd prohibir ara l’activitat d’establiments que ja s’havien adaptat complint amb les normatives reglamentàries, provocant aglomeracions a la via pública de qui es resisteix a confinar-se de nou. Indignant que no es puguin obrir centres d’estètica, tots degudament desinfectats, mentre trens i metros van plens fins a vessar, i no sempre de gent ben protegida.

És tremendament insultant que les altes autoritats demanin al poble d’assenyalar qui no compleixi amb les mesures per tal de poder-los multar, i que s’hagi d’assumir aquesta responsabilitat, juntament amb els serveis de seguretat.

Això sí, sembla que, finalment, es podran fer autotests supervisats per professionals. Ja em direu així què es guanya!

Qui sap si el preu que haurem pagat per protegir-nos d’aquest virus no haurà estat sacrificar en un futur la restauració, la cultura i un llarg etcètera que mai acabaria d’anomenar, dins l’estat del benestar.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia