El lector escriu

Icona

La senyora Carmena, icona de la progressia més progre del món mundial, diuen que fins i tot comunista en el seu dia, i entre altres mèrits amiga de l’ànima de la senyora Colau (una altra progre de “pro”), es despenja amb unes declaracions que com a mínim a mi em deixen garratibat, ja que, responent la pregunta de si “té por” que algun dels seus nets es pogués fer de Vox, ha dit, i sembla que sense despentinar-se: “No m’importaria gens. Tinc amics de Vox que són una gent magnífica, al marge de la seva ideologia.” Senyora Carmena, això de “gent magnífica al marge de la seva ideologia” jo diria que pot ser aplicable a gairebé tots els colors de l’arc parlamentari, però mai, mai, als feixistes; un feixista per definició no pot ser una persona “magnífica”. I ho no sé però, vistes declaracions anteriors de vostè, em sembla que la resposta seria ben diferent si li preguntessin per la possibilitat que el net li sortís favorable a la independència catalana. Tot un retrat. D’allò que “no hi ha res que s’assembli més a un espanyol de dretes que un espanyol d’esquerres”, la tal senyora n’és la demostració empírica.

Potser els catalans n’hauríem d’aprendre, i força, d’aquesta gent: ni colors ni ideologies, la “unidad de la patria” per damunt de tot. Preneu-ne nota, polítics nostrats!

Cambrils (Baix Camp)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia