El lector escriu

Aquesta pel·lícula ja l’he vist

En primer lloc diré que soc soci del Barcelona amb el núm. 39.067.

El fet de tenir uns quants anys em permet poder comparar episodis. El que ens està passant amb el Sr. Messi és calcat al que ja ens va passar amb un altre grandíssim jugador anomenat Kubala.

Els gran jugadors, normalment, no saben retirar-se a temps.

Va passar amb en Kubala. Una vegada curat de la seva greu lesió del genoll, ja no va ésser el mateix, tenia la mateixa classe però va perdre velocitat i retentia el joc de l’equip. En aquell moment teníem d’entrenador el Sr. Helenio Herrera. Què va fer? Va fer seure el Sr. Kubala a la grada. Vam guanyar aquella lliga.

Faig aquesta reflexió perquè amb el Sr. Messi ens està passant el mateix. Aquest Sr. juga caminant, reté el joc i fa la sensació que si ell no ho autoritza no xuta ningú a porta. Si no es xuta no es fan gols.

No accepto quan diuen que aquest jugador ens ha donat molt. No ens ha donat res, ha cobrat d’acord amb el seu contracte.

Espero que l’actual entrenador faci el mateix que va fer el Sr. Helenio Herrera, actuar d’acord amb les necessitats de l’equip.

Molt atentament.

Agullana (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia