El lector escriu

Carta per a totes les dones

Aquesta carta és per a tu, Alba, i per a totes les dones que han estat víctimes de violència o ho estan sent, i per a totes les que ja no hi són. És per a tu, mare, germana, amiga, coneguda, desconeguda. T’escric aquesta carta perquè recordis tot el que vals, perquè sàpigues que no estàs sola, que juntes som més fortes. Per recordar-te que l’amor no dol, que l’amor provoca més somriures que plors, que la violència no és només física. I també t’escric per repetir-te que ets única, valuosa, resilient i forta, i per dir-te que te’n sortiràs. Costarà, serà un camí dur, però valdrà la pena. També t’escric per dir-te que soc aquí, som aquí. I aquesta carta també és per a totes aquelles dones que, dia rere dia, lluiten per erradicar aquesta violència instaurada en la societat. Per a totes aquelles famílies, amigues i persones que han secundat aquelles dones que no poden volar i els han fet costat. Per haver-les estimat i acompanyat, gràcies.

Aquesta carta és per a totes les dones, i perquè els dies que vinguin puguem ser més a prop de l’eliminació de la violència contra la dona.

Sant Boi de Llobregat

(Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia