El lector escriu

En democràcia, no tot s’hi val

Tristament, Esquerra Republicana de Palamós ha aprovat en solitari els pressupostos municipals del 2021. Això no els preocupa, ja que tenen majoria absoluta. Doncs a mi sí, ja que la substància es troba en la relació entre les perspectives (Ortega) i la manca de la seva incorporació escapça i empobreix el contingut d’aquest pressupost.

Per contra, ebris del seu èxit, ho celebren vexant i insultant les més de 1.000 persones que dissentim de la seva nul·la sensibilitat mediambiental. Pontifiquen que les entitats que vetllen per la conservació de la natura tenen foscos interessos en contra de l’empresa Bellafosca SL, i per argumentar-ho mostren un plànol que a sobre els compromet, en posar de manifest que la deixadesa urbanística no es circumscriu a la Pineda sinó que es fa extensiva al passeig de Sant Esteve, encara avui sense nom i “decorat” amb les bombes impel·lents de les aigües residuals.

També sentencien –responent al prec de la regidora Pilar Arxé, de JxCat, demanant reconsiderar la seguretat del camí de ronda en curs de remodelació– que aquestes entitats no aprovarien posar-hi tanques de seguretat...

Enverinant amb mentides la convivència, l’únic que aconseguiu és aïllar-vos i degradar-vos. En democràcia, no tot s’hi val.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia