El lector escriu

Fum, fum, fum

Els últims anys he gaudit molt amb el Girona, mai hauria pensat arribar on hem arribat i com a molts altres seguidors m’agradaria poder continuar gaudint. Però em sembla que serà difícil, de mica en mica tot es va desinflant i la gent, desil·lusionant.

Veig que el club no segueix cap rumb, tinc la sensació que no hi ha projecte. Això sí, ens han venut molt de fum! Que si el City, que si la ciutat esportiva, que el camp es millorarà d’aquí a no sé quants anys, però a l’hora de la veritat res de res! Si m’equivoco, que algú em corregeixi.

Mirant l’Osca he vist que a El Alcoraz continuen fent obres de millora. Ara, estan ampliant la preferent, i anteriorment varen ampliar i cobrir els dos gols… Deixaran un camp magnífic i tot cobert, i també tenen ciutat esportiva. Quina enveja!

I nosaltres, quin camp tenim? El mateix camp de sempre, això sí, pintat de vermell! Amb grades desmuntables, la tribuna encara coberta amb uralita…

Hem estat dos anys a primera amb el que comporta econòmicament. Per què no s’ha fet res? Què se n’ha fet, dels diners?

És clar que el projecte esportiu és molt important, però no ho és tot, em sembla que havíem de créixer en molts més àmbits. Per què no ens hem emmirallat en clubs com ara l’Eibar, l’Osca...?

Ah! I a sobre fa uns dies vaig llegir que hi ha un dèficit de 8 milions d’euros.

Els que estimem el Girona, agafem-nos fort, que venen revolts!

Endavant, Girona!

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia