El lector escriu

Agraïment a l’equip del PADES Girona

Escrivim aquesta carta per fer públic el nostre agraïment a tot l’equip del PADES de Girona, que es dedica a l’atenció sanitària dels malalts que necessiten cures pal·liatives al domicili. Des que el seu equip va venir a casa per primer cop a principis de novembre, el pare (i amb ell tota la família) ja les va començar a estimar. Només calia veure-li la cara cada vegada que la Marta i la Cristina arribaven a la seva habitació i s’asseien al seu costat, com si tinguessin tot el temps del món per dedicar-li (malgrat que segurament tenien més feina de la que poden fer): al seu rostre, s’hi reflectia una barreja d’afecte, agraïment, admiració i confiança de saber que estava en bones mans, i això no té preu i ha sigut sens dubte la seva millor medicina durant aquests mesos. Hem tingut la immensa sort de rebre un tracte excel·lent: humà, professional, eficient, respectuós, pacient i proper. Gràcies a elles el pare ha pogut fer el seu camí de comiat d’aquest món de la millor manera possible, amb benestar físic i emocional malgrat la duresa de la realitat de la seva malaltia, i així no només han aconseguit tenir cura del pare, sinó també de tota la família.

Com ell va expressar diverses vegades, hem sigut extraordinàriament afortunats, més que mai ara que la pandèmia està robant l’essència d’aquesta etapa vital a tantes persones i famílies. És de justícia que ho sàpiga com més gent millor: sou unes persones meravelloses, i un orgull per a la nostra societat i per a la professió.

De part de tota la família de l’Àngel: infinites gràcies, de tot cor.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia