El lector escriu

El món, convuls

En tenim de tots colors, començant pels miles i milers de morts que hi ha a tot el planeta, que se n’han d’anar perquè els seus cossos han cedit a la pandèmia de la Covid-19, virus d’origen xinès que ens està obligant a tots els humans a conèixer-lo del tot i mantenir una aferrissada competició envers les vacunes que ja s’estan injectant a tots els països, perquè així el coronavirus no muti i produeixi noves infeccions.

Els confinaments són a l’ordre del dia, però no paren la tercera onada britànica, de xifres esfereïdores, que satura els hospitals i les seves UCI.

Els metges i la infermeria són molt conscients de la feina hospitalària, que no para, posant en perill les seves vides a les sales d’operacions, i es queixen sovint de manca de gent i es produeixen situacions perilloses d’impotència que els tornen a obligar a seleccionar malalts, segons la importància de la urgència que se’ls doni.

Malgrat els gravíssims problemes econòmics que la situació està produint a tot el món, és indispensable seguir al peu de la lletra els manaments de les autoritats sanitàries, fent d’això una disciplina social de primer ordre, per frenar i després aïllar definitivament l’assassí coronavirus, com si fos la grip de cada any.

Terrassa (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia