El lector escriu

Fora dubtes

Recentment he estat en desacord amb la conducta dels nostres dirigents polítics del govern català i davant les pròximes eleccions m’he trobat indecís sobre qui votar. Però gràcies al PSc (c en minúscula) se m’han dissipat.

M’agradaria que el PSC signifiqués Partit Socialista Català, però els seus dirigents preferirien que fos Partit Socialista a Catalunya.

No vull que ens governin els que van secundar la repressió de l’1 d’octubre, el 155, l’empresonament dels polítics escollits democràticament; els que es fotografien i es manifesten amb els declarats, públicament, anticatalanistes; els que nomenen fiscals i jutges, perquè jutgin els seus oponents polítics (Salvados, 24/01/21).

Tampoc vull que governi el meu país una filial dels que governen a l’Estat espanyol.

Si vostè, com jo, estima Catalunya, no dubti més i voti un partit catalanista que no es vengui per una poltrona. Que ens defensi i vetlli pels interessos del nostre país, al Parlament espanyol o a Estrasburg, o on faci falta.

Jo així ho faré, perquè no votar és donar avantatge al teu oponent polític.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia