El lector escriu

El biaix partidista

Sr. Espada, decebut pel seu article del 20/07/21, al nostre diari, consideri que, del seu escrit, se’n dedueix el partit que vostè vota, i això és lleig. Els professionals del reporterisme, els suposem imparcials per tal de ser considerats dignes.

Nou govern, ja dividit d’entrada, va ser tota una pantomima l’aparent acord per formar govern. Els mitjans no van ajudar gens, malgrat la promesa de no enredar la troca més del compte. Si ha llegit el llibre Les hores greus, del MHP Torra, s’hi afirma que els caps grossos del partit, llavors minoritari, li amagaven les dades del tarannà de la Covid-19, i deu ser certa aquesta afirmació, ja que fins ara ningú l’ha contradit.

En canvi, el Dr. Argimon, que efectivament en equivocar-se, en aixecar abans d’hora les restriccions socials, ha fet autocrítica d’ell mateix, ara, segons vostè, resulta que haurem de mirar de substituir-lo per alguna eminència política pertanyent al partit avui majoritari. Penso que ni Vergés ni Argimon, com a representants d’uns partits “mal casats”, són comparables entre si, ja que els respectius caps d’ambdós executius tenien objectius molt diferents. El primer pretenia erradicar la pandèmia per sobre de tot, mentre que el segon s’ha inclinat per l’economia per sobre de la salut, temorós, crec jo, de les pressions dels professionals de l’oci nocturn. Sr. Espada, guardi el carnet d’ERC a la cartera i miri-s’ho des dels fets consumats fins ara; li asseguro que el llautó no se li veurà.

Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia