El lector escriu

Defensem els aiguamolls del Llobregat

Senyors polítics, no els vàrem votar per a això, se suposa que vostès estan el servei del poble i no per vendre el nostre país a les multinacionals.

I que no ens enganyin, perquè hi ha altres solucions molt més bones: tenim a una hora de Barcelona tres aeroports (el de Reus, el de Lleida i el de Girona) on en alguns casos només hi aterren els ocells i que els vindria molt i molt bé que es fessin les estructures necessàries perquè a més hi aterrin els avions, revitalitzaria aquesta part del país i crearia milers de llocs de treball, i a més reduiria el trànsit aeri a la ciutat de Barcelona.

Moltes grans ciutats europees: París, Londres, Berlín, etcètera, tenen dos i fins tres aeroports, alguns a més d’una hora de la ciutat, i hi arriben en tren, bus, etcètera. No veig per què hem de destruir un espai tan bonic i on, a més, hi ha gent que hi té la vida.

Ni un pam de terra. Defensem els aiguamolls del Llobregat.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia