El lector escriu

El millor futbol: el Barça femení

El millor futbol que es fa avui a Catalunya el practiquen les jugadores del primer equip del Barça femení. El joc més vistós, tècnicament perfecte, amb lluita decidida fins al final, guanyant sempre i molt sovint per golejada. Ho proven els quatre títols aconseguits darrerament i el fet de ser el millor equip revelació d’Europa. Amb unes jugadores ultrapremiades com l’Alexia Putellas i brillants dins i fora del camp com la ribetana i penedesenca Aitana Bonmatí. A qui no per això els pugen els fums al cap, sinó que són persones senzilles, amb fair play, amables i solidàries, amb el cap molt ben moblat. Ben diferent del primer equip masculí, ple de vaques sagrades multimilionàries que no foten ni brot i a qui la junta hauria de fotre al carrer ipso facto.

I tanmateix remant contra corrent, amb una federació espanyola plena de franquistes i madridistes incrustats incapaç de potenciar el femení en aspectes com el foment de la professionalitat, la igualació de retribucions amb el masculí o la visibilitat (sobretot per televisió), i que a més les perjudica en la manca de reconeixement de l’arcaica i démodée FIFA.

En fi, enhorabona al futbol femení i al Barça, un equip que sí que té el suport del club, en oferir-li jugar al Camp Nou, i de l’afició, que en poques hores va esgotar les entrades pel clàssic. Felicitats! Gràcies per oferir-nos el millor futbol.

Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia