El lector escriu

Iniciatives estudiantils

Avui els alumnes de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona ens hem reunit al bell mig del claustre. Hem parlat amb molta exaltació dels temes d'actualitat més actuals, valgui la redundància, com les retallades, les pujades de preu de les matrícules, l'austeritat dels pressuposts futurs, dels indignats, les hipoteques i un llarg etcètera, però tot centrant-nos en el tema que ens interessa, que és el de les retallades a l'educació i la pujada de preus en les carreres. Aquestes assemblees solen ser un galliner on parlen els agitadors i a mode de líders condueixen un ramat desconfiat i desganat que, en escoltar la paraula vaga fan un gran somriure i pensen en un llit ben còmode o el seu equivalent, el sofà.

Però no ha estat el cas. Aquí hi ha un parell de caps pensants que han portat molt bones idees i una gestió molt madura i sistemàtica, cosa que facilitarà moltíssim les coses a l'hora de presentar alguna cosa o convocar una vaga amb cara i ulls. Ara toca esperar i posar-se mans a l'obra per tirar endavant aquestes idees i iniciatives estudiantils.

Avui me'n vaig a dormir tranquil i content.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.