El lector escriu

Si me'n vaig abans que tu

Si me'n vaig abans que tu, no ploris per la meva absència; alegra't per tot el que hem viscut junts... No em busquis entre els morts, troba'm en totes aquelles coses que no haurien existit si tu i jo no ens haguéssim conegut.

Jo estaré al teu costat, en tot allò que hem creat junts; en els nostres fills i també en la suor compartida tant en el treball com en el plaer, en les llàgrimes plorades en els bons i en els mals moments...

També els nostres fracassos, les nostres errades i els nostres pecats seran testimoni de tot el que hem viscut, dels camins en què ens hem equivocat i de les coses bones que hem construït.

No et lliguis als records ni als objectes, perquè allà on miris hi haurà una part meva. No ploris la meva pèrdua, perquè sols et faltarà sentir la meva veu, sentir la calor del meu cos, sentir la meva olor... Però pensa que jo seré present sempre en tu.

I viu cada dia amb il·lusió, perquè jo des de la meva altra presència t'acompanyaré en tot moment. Ajuda'm a sentir-me a prop dels meus fills, dels meus néts, de tot allò que vaig estimar, de cada moment viscut al teu costat.

Així, amb aquesta esperança, continuaràs deixant la teva empremta, dia a dia, amb coratge i valentia, i quan tot estigui en calma, quan escoltis el silenci dins teu, t'estaré esperant, impacient, per tornar a abraçar-te i poder estar junts eternament.

Dedicat al meu marit en el primer aniversari de la meva mort. Joaquima Sabatés.

Mataró (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia