El lector escriu

“Tenim la raó contra bords i lladres, el meu poble i jo”

Avui fa tres anys que vaig idear un mural i amb l'ajut infatigable de dinou voluntaris de la territorial de Girona de l'ANC el vam crear. Amb la frase d'en Salvador Espriu i amb lletres ben grans: “Tenim la raó contra bords i lladres, el meu poble i jo.” Vam pintar uns arbres i moltes fulles de tardor. Va ser el dia de la Constitució que vam decidir treballar i el vam dibuixar en una tanca davant de l'edifici d'Hisenda de Girona.

En el transcurs d'aquests tres anys ens hem il·lusionat i hem viscut un munt de coses i allí està el nostre mural, mirant com passa el temps, un temps preciós, irrepetible.

S'ha respectat ben segur perquè molta gent s'ha identificat amb el contingut de la frase d'Espriu. I està intacte, un xic descolorit, però cansat com nosaltres, si em permeteu l'expressió, els que fa tant de temps que piquem pedra.

Qui ens hauria dit aleshores quan el vam pintar que quan llegiríem bords ara hi inclouríem també alguns dels nostres, tots aquells que encallen el procés.

Nosaltres continuem, malgrat tot, sent alegres i combatius, units, ja ho veieu. Incombustibles, creatius i resilients. Admeto, però, que ens dol de valent que siguin els nostres el qui també hi posin traves.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia