El lector escriu

Ara que s'acosten eleccions

Crec que pel bé de Catalunya, diumenge vinent hem d'anar a votar, més que tot per defensar els nostres interessos, i cal votar a favor dels partits que estan a favor de la independència, ja que són els únics que poden solucionar els nostres problemes. Només cal veure la negligència en què els respectius governs de l'Estat, siguin d'un color o altre, han tractat el nostre país: les línies de trens regionals i de rodalies fetes un desastre, els treballadors que viatgen en aquest transport, patint, ja que mai no sabem si podran arribar a l'hora, i els empresaris, avorrits i perjudicats per aquestes incidències, tot això a causa del mal estat de conservació de les vies, catenàries, etc. Els passos a nivell, com ara el de Montcada i Reixac i altres llocs, són punts mortals i perillosos, i no es fa res per arreglar el problema.

La carretera nacional II ja fa anys que hauria d'estar desdoblada, perquè és la porta d'entrada a Catalunya des de l'estranger, i tot això fa vergonya i és perillós anar en un sol carril per banda, amb el trànsit que hi circula. També seguint el reguitzell de greuges, ens han colat la línia elèctrica de molt alta tensió (MAT) sense respectar el paisatge i sense haver volgut fer-ne el soterrament, per interessos econòmics. D'altra banda, de l'estat de conservació de les línies convencionals no cal ni parlar-ne. Per aquestes i altres raons que no acabaríem mai, és necessari que votem els partits que tenen com a única prioritat el benestar de Catalunya.

Sarrià de Ter (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia