L'apunt

L'APUNT

La bomba floral

Intentar emular un gran cuiner és difícil, però fer-ho seguint les seves instruccions amb el temps controlat és tota una odissea. A Masterchef ho van plantejar fa uns programes amb Berasategui i un dels seus plats més reconeguts, el moll d'escames comestibles, i dimarts, en la final del concurs, amb la preciosa bomba floral de Jordi Roca. Resulta molt didàctic seguir pas a pas la cuina d'avantguarda i descobrir l'enorme quantitat d'ingredients (incloent-hi nitrogen líquid), de paciència i de perfeccionisme que es necessita per donar forma a una fràgil i deliciosa proposta que gairebé li costa l'eliminació a Carlos en trencar-se-li la bombolla. Jordi Roca patia, però el simpàtic venedor ambulant es va refer i va seguir fins a guanyar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia