Editorial

Inversions assegurades a Martorell

El govern espanyol, a través del ministre Soria, ha confirmat que Volkswagen té intenció de mantenir les inversions previstes a la planta de Martorell. L'anunci porta la tranquil·litat a la indústria automobilística catalana després que dimarts passat el president del gegant alemany anunciés que revisarien totes les inversions del grup arreu del món arran de la crisi provocada per l'anomenat ‘dieselgate', un anunci que va portar la preocupació i la incertesa a l'administració i, sobretot, als treballadors de la factoria de Seat. Assegurar-se la inversió en els pròxims tres anys de 3.200 milions d'euros en el desenvolupament de nous models de León i Ibiza suposa assegurar el futur, a curt i llarg termini, d'un dels principals motors econòmics del país.

El manteniment de les inversions, supeditades als plans d'ajut a la innovació del govern espanyol, ha portat, però, una tranquil·litat relativa, sobretot entre els treballadors de la planta de Martorell, donat que, per ara, cap responsable del gegant automobilístic alemany ha confirmat la mesura. Cal esperar que el ministre Soria no s'hagi precipitat empès, entre altres qüestions, pel calendari electoral. Sigui com sigui, Volkswagen està passant el pitjor moment de la seva història, amb la seva credibilitat sota mínims i la justícia investigant la manipulació de les emissions dels motors dièsel. És per això que necessita remuntar la seva imatge, no només trobant una solució per als milions de vehicles trucats, sinó també demostrant que té intenció de tirar endavant, i quina millor manera de donar un missatge de confiança que mantenint els seus plans de futur. Entre aquests, les inversions a Martorell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia