Opinió

DES DE DINS EL TRIBUNAL

Montull es confessa a Millet

Després de 8 anys d'espera, el lladre confés i expresident del Palau de la Música ha fet patir. Fèlix Millet ha arribat en cadira de rodes i tard en la primera sessió del judici per l'espoli del Palau, a la Ciutat de la Justícia de Barcelona. Més d'un dels assistents ha recordat que en el judici de l'hotel del Palau va faltar perquè es va trencar el fèmur.

La imatge del dia que ningú podrà publicar, just abans d'iniciar-se la sessió, és la trobada íntima que han mantingut Jordi Montull i Fèlix Millet protegits darrera unes mampares de fusta a l'entrada de l'auditori, on se celebra el judici. Només parlava Montull: Es confessava? I és que una de les incògnites que la setmana que ve es desvetllarà és si la mà dreta de Millet i la seva filla Gemma Montull confessaran que desviaven diners a Convergència per intentar obtenir una rebaixa de la condemna. Tot està obert i els advocats fan cara de pòquer.

La majoria dels acusats han demanat la dispensa de no acudir a les 54 sessions que queden per acabar el judici per poder atendre les seves feines i negocis. Fèlix Millet ha presentat un escrit mèdic sobre els seus problemes d'esquena per evitar acudir a les vistes. En la sessió d'avui se l'ha vist aixecar-se sol del seient de l'auditori en diverses ocasions. El tribunal resoldrà demà totes les peticions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia