Opinió

De set en set

Tornem-hi amb la policia

Ja hi tornem a ser. Mateix mètode, mateix subjecte, mateixos protagonistes, mateixes intencions. La tardor del 2012 un diari editat a Madrid va publicar un informe apòcrif de la policia –encara avui, transcorreguts quasi sis anys i investigacions de tot tipus, se’n desconeix l’autoria– que dibuixava un malèvol i pervers cercle de relació entre Fèlix Millet, Jordi Pujol i Artur Mas. El contingut del document, ple de falsedats i inexactituds–que va ser rebutjat en el seu dia com a element provatori per un fiscal tan rigorós com Emili Sánchez Ulled– es va convertir en un escàndol polític i mediàtic que va aconseguir el premi buscat: desinflar la candidatura d’Artur Mas en la recta final de la campanya electoral on CiU va obtenir menys suport de l’esperat.

Ara, el mateix diari torna a publicar informes policials sense signatura, en aquest cas atribuïts al cos dels Mossos d’Esquadra, en els quals s’assegura que CDC va posar en marxa l’any 2012 l’anomenat procés independentista per tapar els escàndols de finançament il·legal del partit. En aquest cas l’objectiu polític de publicar informes policials sense signatura és múltiple i busca fer línia, bingo i que salti la banca pels aires. Es vol desprestigiar els Mossos que ara sembla que ho espiaven tot, es vol desprestigiar CDC que és un partit en liquidació i que s’ha acabat desprestigiant tot sol i es vol desprestigiar, torpedinar i enterrar definitivament l’anhel independentista de milions de catalans.

Plou, plou molt des de Madrid i cauen de costat i amb molt mala hòstia. Es poden fer dues coses: obrir el paraigua i aguantar el xàfec o plegar-lo i passar a l’atac repartint-ne alguna, d’hòstia (periodística, que quedi clar).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia