Opinió

opinió

Fermesa i convicció republicana

La convocatòria d’unes noves eleccions, les quartes en quatre anys, evidencia que estem davant d’un Estat espanyol en decadència. La irresponsabilitat i negligència amb què el PSOE torna a obrir les portes del poder a l’extrema dreta espanyola és una vergonya. Pedro Sánchez no ha volgut donar una oportunitat a la via de l’Oriol Junqueras i de la gran majoria dels catalans, la via del diàleg.

Des d’Esquerra Republicana de Catalunya, amb la força obtinguda gràcies al vostre suport, hem estat i serem una veu clara i contundent contra la repressió i el feixisme, en defensa de la democràcia i les llibertats. Espanya és i serà ingovernable sense afrontar la crisi política entre Catalunya i l’Estat, una crisi democràtica que viuen totes les seves institucions i a què només han sabut respondre empresonant els nostres representants polítics.

Malauradament per Pedro Sánchez  l’independentisme segueix sent la principal força del país i disposa de la majoria de diputats i diputades, senadors i senadores de Catalunya per fer valdre els valors republicans i per defensar els drets fonamentals de tothom, entre els quals els drets de representació política dels nostres companys i companyes empresonats o a l’exili.

Esquerra Republicana de Catalunya ens reivindiquem com una eina útil al servei de les persones. Ens comprometem un cop més a defensar  les comarques gironines a Madrid. Escoltem dia a dia la realitat i demandes de les nostres entitats i associacions i les volem representar de la millor manera possible on calgui. Perquè creiem en la política com a eina de transformació social per millorar el benestar dels nostres conciutadans i això només ho garantirà la República Catalana. Sempre posant a davant la nostra responsabilitat, com a representants polítics, estarem a l’altura dels moments històrics que vivim, com ho vam fer el referèndum de l’1-O, amb totes  les seves conseqüències. No renunciarem mai a fer-ho. Si cal, hi tornarem.

Mantenim la nostra fermesa i convicció a seguir apostant per una solució política, basada  en diàleg. La repressió que Catalunya està vivint només pot tenir una sortida democràtica i la seguirem reivindicant amb tota la fermesa de manera pacífica, als carrers i a les institucions. Perquè la via catalana és la via democràtica. La de Pedro Sánchez, no.

Sempre, al vostre costat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia