Opinió

De reüll

Necessitem mà de metge

La coacció, i encara més al nostre país, és d’altres temps

Diu el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, que el 40% de la gent passa de fer la quarantena o l’aïllament. De la mateixa manera que passen de complir les recomanacions. A mi, personalment, no m’han agradat mai les prohibicions. M’estimo més que em sedueixin fent servir altres mètodes, com el de la raó. La coacció, i encara més al nostres país, és d’altres temps.

Hi ha tanta gent que ha lluitat i patit perquè les coses fossin diferents que conformar-nos a complir només allò que ens diuen sota l’amenaça de la sanció ens fa mereixedors de ben poca cosa.

Argimon també diu ara que, després del caos que s’ha organitzat amb la cinquena onada de la pandèmia, és hora de muntar un comitè extern d’assessors. Per fi!

Suposo que escoltaran el que diguin aquests experts. Que això costa diners i són de tots. I espero també que els experts diguin alguna cosa més que allò que vol sentir qui els fitxa... I per rematar-ho, Argimon avisa d’un repunt de morts de càncer i problemes cardiovasculars quan s’hagi controlat la pandèmia. La Covid-19 ens ha fet abandonar les coses importants per resoldre les urgents. Tot fa pensar que la que la Covid ha rematat la feina que el PP va començar amb el sistema de salut català. Ara sí que necessitem mà de metge!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia