Opinió

De reüll

La competència som nosaltres

Esteu cansats de no comptar per a res fins que no arriben les eleccions?

Esteu cansats d’anar a votar i que després els polítics electes facin el que volen amb els vostres vots? I no estic parlant del Parlament de Catalunya o el govern de la Generalitat, que, segons com, també. Estic parlant d’alcaldes i regidors de petits pobles que, un cop guanyades les eleccions, es consideren avalats per construir places horroroses, pintar les façanes dels edificis públics del color que no posarien ni a casa seva, i decidir amb quins jocs han de jugar els nostres fills quan van al parc. Esteu cansats de no comptar per a res fins que no arriben les eleccions?

Doncs heu de saber que això només s’arregla amb participació. Ara que s’ha posat de moda posar al programa electoral una proposta de pressupostos participatius, pressioneu perquè els governs ho executin. I, sobretot, participeu. Els pressupostos participatius són una eina per decidir el futur dels nostres pobles. Feu propostes, moveu-vos i aconseguiu el suport dels veïns perquè es desenvolupin projectes a favor de la ciutadania. Som nosaltres, els veïns dels pobles, els que participem, els únics que podem, de debò, fer la competència als equips de govern que viuen de la inèrcia, que s’han oblidat del que significa la representativitat i, evidentment, no saben què vol dir participar. La competència som nosaltres!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia