Opinió

De reüll

T-Jove

Si vius a Vilafranca del Penedès, tens menys de 30 anys i et desplaces en transport públic pots aprofitar els descomptes que t’ofereix la T-Jove, integrada dins la T-Mobilitat: tres mesos de transport en tren o bus a preus assequibles.

Els requisits són no tenir res a fer ni lloc on anar perquè a l’estació d’autobusos no te la poden fer perquè “l’ordinador no està operatiu”, i a l’estació de Renfe només la fan de nou del matí a una de la tarda, sempre que el sistema no caigui, cosa que passa cada dia a partir de dos quarts de deu. Per tant, has d’estar disposat a posar-te a la cua cada dia fins que el treballador de torn et diu que el servei s’ha de tancar i que tornis l’endemà. Ningú no et garanteix el torn ni et dona cap facilitat ni solució. Si vols presentar una queixa, a la porta hi ha un codi QR que t’envia a una plana de la Generalitat que no preveu ni tan sols la possibilitat d’indemnitzar-te pels viatges que has de pagar... I, si no t’agrada, tal com diu algun treballador de Renfe, te’n pots anar a fer-la a l’Hospitalet.

Molt bé! No puc dir res més que el gran servei que tenim explica per si sol la gran afluència de gent al transport públic. N’hi ha tanta, que els busos han de deixar la gent a la parada perquè no hi caben. Molt bon servei! D’això, se’n diu morir d’èxit, no? Enhorabona!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia