Articles

Bona tria musical

D'AVUI.cat

Els usuaris de l'AVUI.cat han triat els discos 'Les cançons tel·lúriques' de Roger Mas i 'Objectiu: la lluna' de Lax'n'Busto com els millors discos de l'any que acabem d'acomiadar en les categories de cançó i pop-rock, respectivament.

En un temps que el CD ha deixat de ser un objecte d'ús majoritari i s'ha convertit, en el millor dels casos, en una còpia de seguretat de la música que escoltem via reproductor d'mp3, encara val la pena reconèixer el valor d'una classe de gent, els músics, que dediquen el seu temps laboral a crear música tot i saber que difícilment podran fer-se rics amb aquesta feina. I encara que a aquestes alçades ja no és cap heroïcitat fer-ho en llengua catalana, no és menys cert que, d'entre tots els discos enregistrats per artistes catalans durant aquest 2008, bona part dels més interessants han utilitzat la llengua de Verdaguer, el mateix Verdaguer que canta Roger Mas al seu últim disc.

Encara queden alguns dies per Reis i encara queden regals per fer. Qui ho entengui, que els compri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.