Opinió

Desclot

Igualtat dels espanyols

Només passa a Espanya que un govern actuï contra tots els espanyols

El govern d'alguns espanyols ha portat al tribunal de només alguns espanyols la llei d'emergència de tots els catalans (també dels que se senten espanyols i viuen a Catalunya). El govern de Rajoy no és el de tots els espanyols perquè n'hi ha, amb raó, que no se'l senten seu i n'hi ha que ni tan sols se'n senten, d'espanyols, encara que visquin sota lleis i administració espanyoles. I també perquè actua metòdicament contra una part dels espanyols. El TC és només d'alguns espanyols perquè tots els espanyols –i encara més els que no se'n senten– saben que és una intromissió partidista descarada i feridora. Sectària. La llei d'emergència social catalana és de tots els espanyols, perquè els catalans són, segons
la llei espanyola, els ciutadans espanyols que viuen a Catalunya.
La llei espanyola no admet cap altra ciutadania. I la llei d'emergència els beneficia a tots. Només passa a Espanya que un govern i un tribunal que no representen tots els espanyols actuïn contra tots els espanyols en nom d'ells mateixos. La llepadeta Sáenz de Santamaría va justificar d'aquesta manera una arrogància més del seu govern. I caldria preguntar-li, a la gran superba, si el nombre d'ordinadors a les aules extremenyes, les autovies de Madrid, els avantatges fiscals de Navarra o les prestacions sanitàries d'Andalusia també garanteixen la igualtat entre tots els espanyols. La igualtat entre tots els espanyols sou vós, vicepresidenta, perquè tots us han de suportar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia