El lector escriu

Què en farem, d'aquesta gent tan superba...

Avui, 11 de setembre, vull sentir a la Meridiana el cant de L'estaca una vegada i una altra sense parar, pels altaveus, cantat per la gent, i tots junts a l'hora els direm d'una vegada que en tenim els nassos plens, i dic això per no dir una altra cosa del menyspreu que hem de suportar d'una gent, i que no és la resta del poble espanyol, que no ha volgut entendre de què va tot això.

Negar que la resta de l'Estat espanyol no té res a veure amb Catalunya és no tenir en compte la riquesa que la resta de pobles, del que és Espanya, ha aportat al nostre país, però una vegada reconegut aquest fet, també el no voler reconèixer el que ha aportat Catalunya a la resta de l'Estat i que ens hagin de fer crèdits pel que diuen que hem malbaratat és senzillament una manera d'insultar tot el poble català. La candidatura de Junts pel Sí no té una mateixa ideologia i això precisament és el que la fa ser nostra, i de tots, i ens fa creure que i hi pot haver un demà millor.

El PP, per cert a Lloret de Mar, ha enterrat la senyora de les meravelles, altrament dita Alícia, i l'ha substituït per l'ultradretà que tots coneixem, no cal dir-ne el nom. Ciutadans per fer-se conèixer a la resta de l'Estat ha copiat l'estil del PP i parla amb castellà al Parlament de Catalunya.

La Unió Europea, tan mencionada en l'aspecte que ens deixarà fora dels seus braços i que no se'n surt en el problema dels immigrants, és un piló de països que no tenen clar el que faran demà. Indecisos del meu país, que sé que sou molts, doneu una oportunitat als que creiem que en el món, i dintre d'aquest món, nosaltres, les coses poden anar molt millor.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia