El lector escriu

És l'hora de la unitat i de la veritat

És l'hora de la unitat i de la veritat del famós procés cap a la independència, els partits que al seu programa apostaven per un nou estat per a Catalunya, Junts pel Sí i la CUP, han guanyat les eleccions... i han d'entendre que no poden jugar amb les il·lusions dels seus votants, barallant-se amb el com, el quan o amb el qui. Estem a la recta final d'aquest procés que va començar, no ho oblidem, ara fa sis anys amb les consultes d'Arenys de Munt. Els polítics independentistes, elegits en aquestes eleccions al Parlament, han d'entendre (si és que s'ho creuen de veritat), que només podem arribar al final amb unitat, acord i fermesa, per acabar de tirar endavant un projecte en què ens hi va la vida i un futur millor a tots els catalans.

No oblidin que vostès es varen presentar voluntàriament en una o altra llista per arribar fins al final en aquest camí, saben que són moments transcendentals de la nostra història i el nostre benestar, cada vegada més ofegat pel govern espanyol; només vostès són els que poden desllorigar aquesta situació arribant a un acord, pel bé de tots, els que hem esmerçat tants esforços treballant en diferents llocs i manifestant-nos amb respecte, però també amb fermesa i convicció demanant insistentment que volem un país normal. Així que no juguin amb la situació tan delicada i compromesa en què ens trobem i siguin responsables, coherents i segueixin el full de ruta que tots el independentistes i vostès ens hem compromès a seguir. No valen més excuses de si el president serà un o altre, de si aplicarem unes polítiques o unes altres; el més important és arribar com més aviat millor al nou estat que ens portarà, crec jo i molta gent, a la sobirania i dignitat que ens mereixem. Siguin valents d'una vegada, ja que ningú està per sobre d'un país... i la seva gent vol ser perquè ho tenim a tocar, Nació i Estat en majúscules. No se n'adonen, que si no es posen d'acord faran tant el ridícul amb el seu ego personal i partidista que les seves carreres polítiques passaran a la història com els més alts traïdors de la pàtria. Vostès mateixos... tenen a les seves mans la reconciliació i poden quedar com els autèntics alliberadors per fi de tot l'imperi espanyol que tan
malament sempre ens ha tractat. Crec que Catalunya s'ho mereix.

Salt (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia