El lector escriu

Dues cares de la professió mèdica

Ara fa tres anys que la vida de la meva filla adolescent i la de tota la meva família va canviar de manera traumàtica. Durant una operació de colze aparentment senzilla, practicada pel traumatòleg infantil David Moreno a la clínica Teknon, se li va provocar una gravíssima cremada a l'avantbraç que va requerir diverses operacions per evitar-ne l'amputació. Finalment, després d'aquests anys de lluita, ignorats per la clínica i l'equip mèdic que va causar les greus lesions, la meva filla no ha aconseguit recuperar la funcionalitat del braç.

Abandonada i incompresa pel sistema judicial, també he constatat les conseqüències d'enfrontar-se als interessos econòmics de les corporacions mèdiques i asseguradores, només preocupades pel seu compte de resultats.

En aquest ardu camí he tingut la sort de conèixer l'altra cara de la moneda, a través del doctor Barret, que exerceix la seva professió fidel al jurament hipocràtic: “La salut i la vida del malalt seran les primeres de les meves preocupacions.”

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia