Què és Política Municipal?

Política Municipal és una finestra a la portada de El Punt Avui des de la qual donem visibilitat als blocs i als webs de les agrupacions polítiques locals. Volem posar a la seva disposició la popularitat de les nostres marques perquè tots els seus conciutadans tinguin un camí fàcil, ràpid i pràctic per trobar-los i conèixer les seves idees i propostes per al govern del municipi.

Com funciona?

Creem els enllaços necessaris perquè en aquesta finestra de la portada s’hi vegi un destacat del seu bloc o web amb el logo del seu partit, les sigles, la imatge del cap del grup i el títol dels dos darrers articles escrits, i perquè prement-hi al damunt l’usuari arribi fins al seu bloc o web.

I si el vostre grup no té bloc ni web?

El Punt Avui posa a disposició de les agrupacions polítiques locals una senzilla aplicació per construir i gestionar el seu propi bloc personalitzat.

Qui pot obrir un miniweb de Política Municipal?

Qualsevol agrupació local d’un partit, d’una coalició o d’una candidatura legalment constituïts que ho contracti mitjançant les dues vies possibles:

  • Una quota d’entrada i una quota de manteniment anual. Aquesta opció permet tenir aquest espai obert indefinidament.
  • Una quota única. Aquesta opció permet tenir el miniweb actiu durant els cinc mesos anteriors a la celebració de les eleccions municipals.

Què cal fer per a activar un d’aquests espais?

 Us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 186 478. Tot seguit, els nostres comercials es posaran en contacte amb vosaltres per informar-vos més extensament i concertar l’obertura d’aquest espai.