Política

Guerra bruta contra el procés

Forcadell: “No contemplo que m'inhabilitin, perquè en democràcia, qui posa i treu presidents del Parlament són els diputats”

La presidenta del Parlament de Catalunya posa de manifest que no li agrada parlar d'obediència o desobediència perquè “és entrar a parlar de judicialització de la política”

“No contemplo que m'inhabilitin, perquè en democràcia, qui posa i treu presidents del Parlament són els diputats”. Així de contundent s'ha expressat aquest diumenge la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, en declaracions als periodistes abans de participar en la concentració contra la judicialització del procés a Barcelona.

Forcadell ha assegurat que ella només contempla plegar “quan hi hagi unes altres eleccions i els diputats elegeixin un altre president”, i ha defensat que el que ella va fer va ser “defensar la sobirania del Parlament i el dret d'expressió i de participació”. També ha reiterat que “això no va d'una persona o d'una altra, sinó de defensar la democràcia”, de demostrar que el poble de Catalunya “està al costat de les institucions”, perquè els càrrecs electes representen la ciutadania. 

Forcadell ha remarcat que a ella no li agrada parlar d'obediència o desobediència, perquè “això és entrar a parlar de judicialització de la política”. “En un parlament s'ha de poder parlar de tot sempre dintre dels drets humans”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia