Política

Cas Nóos

Anticorrupció demana una vista en la qual podria demanar l'ingrés a la presó d'Urdangarin i Torres

Fonts de la Fiscalia valora demanar aquesta mesura cautelar perquè creu que existeix risc de fugida

Horrach es mostra satisfet per la sentència excepte per l'absolució dels implicats valencians

La Fiscalia Anticorrupció ha sol·licitat aquest divendres una vista de mesures cautelars en la qual valorarà demanar l'ingrés a la presó dels sentenciats en el cas Nóos Diego Torres i Iñaki Urdangarin.

Així ho ha anunciat el fiscal Pedro Horrach en declaracions als mitjans de comunicació que es troben a les portes de l'Audiència Provincial de Balears.

Anticorrupció ja ha sol·licitat formalment la sol·licitud de compareixença, que podria celebrar-se la setmana que ve i en la qual hauran de comparèixer personalment Urdangarin i Torres

Fonts de la Fiscalia han avançat que el Ministeri Públic demanarà l'ingrés immediat a presó davant el risc de fugida.

Horrach ja ha apuntat avui a la premsa que “la gravetat de les penes ja implica risc, per tant crec que han d'adoptar-se les mesures necessàries per minimitzar aquest risc”.

El fiscal ha comentat que està “satisfet ” amb la sentència, excepte amb la part que afecta la trama valenciana, que ha resultat absolta.

En aquest sentit, ha explicat que encara no ha pogut llegir la sentència completa, motiu pel qual no ha decidit sobre la possibilitat de plantejar un recurs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia