Política

GRATUÏTAMENT AMB EL PUNT AVUI

Encara pots anar al quiosc i trobar el domàs del Sí de l'ANC només amb El Punt Avui

  • VÍDEO: Vídeo promocional dels domassos del Sí de l'ANC. El Punt Avui TV

Demà dissabte, els lectors i subscriptors de qualsevol de les edicions que El Punt Avui té a Catalunya es trobaran encartat dins del diari un dels domassos de la campanya del Sí que lidera l'Assemblea Nacional Catalana i que porta per títol Penja el domàs del sí al teu balcó. El canvi ets tu.

El domàs només es podrà trobar als quioscos a l'interior d'El Punt Avui. El domàs és gratuït i, per tant, el diari manté el preu habitual dels dissabtes.

Com indica el nom de la campanya, l'objectiu de l'ANC és que els catalans i catalanes llueixen els domassos als balcons, finestres o qualsevol element de la façana que els hi ho permeti. L'Assemblea fa una apel·lació directa als ciutadans per tal que s'impliquen en la consecució d'un Estat propi i la primera manera de fer-ho és significant-se expressant públicament el compromís en forma de domàs, que ha de lluir en un lloc visible.

La frase “El canvi ets tu” reforça la idea que cadascú de nosaltres ha d'adquirir la consciència que és un subjecte polític i, com a tal, la peça fonamental perquè el país culmini amb èxit el procés vers l'alliberament nacional. D'aquesta manera, doncs, la campanya situa la persona en el centre del debat polític i li demana l'adquisició d'un compromís que a dia d'avui ningú sap com s'haurà de materialitzar. Si es posen les urnes, es materialitza anant a votar a favor de la independència i convencent el màxim nombre de persones possibles que facin aquest pas endavant.

Els domassos són una peça de tela de 70 x 100 centímetres. Se'n faran deu versions de colors diferents: tres amb tonalitats verdes diverses; dos de blaus diferents; un de groc, un de taronja, un de rosa, un de vermell i un de lila. No és casual que s'hagi triat fer-los de colors diferents. Amb aquesta acolorida opció, l'ANC envia un altre missatge: la societat és diversa, plural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia