Política

Procés sobiranista

Ciutadans veuria “lògic” que Puigdemont anés al Congrés

Carrizosa acusa el president d'estar acostumat als “monòlegs” i no al debat

El portaveu parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, ha considerat “lògic” que el govern espanyol insti el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a anar al Congrés a explicar la seva oferta de referèndum pactat. Carrizosa l'ha instat a anar-hi però ha alertat que el president ha d'”acceptar el resultat democràtic” que sorgeixi del debat. El diputat ho ha dit després de constatar que Puigdemont “no és molt de debatre sinó més de monòlegs”. En tot cas, ha considerat que és un lloc “més adequat” que l'Ajuntament de Madrid per exposar el seu projecte ja que és on “està la sobirania de tots els espanyols”. Ha afegit però que segurament a Puigdemont “li semblarà pitjor que anar a l'estranger a gastar-se els diners de tots els catalans”.

Cs ha apostat perquè hi hagi un “veritable diàleg” i ha considerat que la invitació que la presidenta del govern espanyol, Soraya Saénz de Santamaría, ha fet aquest divendres al president de la Generalitat és “millor que les amenaces o els desplantes” del president, en al•lusió a la no presència a la darrera Conferència de Presidents. “Hi hauria d'haver anat i és lògic que hi vagi al Congrés”, ha declarat. Per al portaveu, aquesta seria una manera de “posar punt i final democràticament a les coses”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia