Política

ENTREVISTA JOSEP GONZÁLEZ

PRESIDENT DE PIMEC

“El tracte de favor del govern de Madrid amb el País Basc és una autèntica vergonya”

  • VÍDEO: entrevista PIMEC. illongueres

En l’entrevista que s’emet aquest vespre a L’illa de Robinson d’EL PUNT AVUI Televisió Josep González, president de PIMEC explica el paper de les petites i mitjanes empreses en el moment econòmic actual. González considera que cal apujar els salaris, però en la negociació entre sindicats i patronals creu que no s’hauria d’apujar més del 2%, que és la proposta de màxims de les patronals, ja que assegura, no totes les empreses es troben en la mateixa situació.

González també valora l’anunci que va fer el ministre d’economia Luís de Guindos a les acaballes de l’any passat de dissenyar un pla per ajudar a fer créixer les pimes. El president de PIMEC espera que de Guindos compleixi el seu compromís i explica que “ estan preparant una documentació, que avui queda ultimada, per enviar-li al ministre”.

Qualifica el fet que el govern espanyol rebaixi la tarifa de la xarxa elèctrica que abasta les empreses del País Basc “d’autèntica vergonya”. I afegeix: “Aquí hi ha un greuge que patim les empreses catalanes i d’altres empreses d’Espanya. A Catalunya té més impacte pel teixit econòmic que tenim”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia